Sfeerimpressie

Herstellen gaat het best in een veilige en comfortabele omgeving. Om een indruk te geven van de sfeer, de kamers en de omgeving vindt u hier een aantal foto’s.

Ook bent u welkom voor een rondleiding en kennismaking 

overview zorghotel Sanitatem
Previous slide
Next slide

luxe kamers

Elke kamer is voorzien van een comfortabele zorgboxspring. Deze is heeft een papegaai en is op vele manieren verstelbaar, zelfs tot fautteuilstand. Verder hebben alle kamers televisie een eigen pantry met koelkast, magnetron,  waterkoker en koffie voorziening. 

eigen sanitair

Elke kamer is heeft een eigen badkamer. Hierbij is rekening gehouden met de zorgverlening maar zijn geen consessies gedaan in luxe en hotel faciliteiten. 

De badkamers zijn voorzien van een opklapbare douchestoel, handgrepen bij de douche en toilet en bieden voldoende ruimte voor een rolstoel of rollator.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

ontmoeten

Gasthuis Sanitatem biedt naast alle comfort en privacy op uw kamer ook gezelligheid en ontmoeting in de gezamenlijke ruimte. Hier wordt gekookt, vindt u de krant en kunt u het nieuws of een andere televisieprogramma volgen. In de gezamenlijke ruimte is koffie en thee en kunt eventueel bezoek ontvangen. Wanneer u graag met anderen verblijft kunt u er voor kiezen om hier te dineren.

verpleging en verzorging

Dagelijks zijn de verpleegkundigen aanwezig om u te ondersteunen in uw zorgbehoefte. De zorg wordt geboden door Happyzorg. Zij hebben een wijkteam in Putten en houden kantoor bij het zorghotel. Elke kamer beschikt over een zorgoproepsysteem waar u doormiddel van een knop om de pols of hals een oproep kunt maken naar de verpleegkundige van dienst.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

natuurlijke omgeving

Gasthuis Sanitatem is gevestigd in Putten in Gelderland en ligt in het noordwestelijk deel van de Veluwe. Een groen en bosrijke omgeving. Een begrip in Putten is de Husselsesteeg, een natuurrijk gebied aan de kant van Ermelo. Vanaf het terrein van Gasthuis Sanitatem heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen van deze groene omgeving.

Telefoon

(0341) 745 530

Adres

Stationsstraat 60-1, 3881AE, Putten

Email

info@sanitatem.nl