Verpleging en verzorging

Gasthuis Sanitatem levert zowel in het zorghotel als in Putten en Ermelo Wijkverpleging. 

overview zorghotel Sanitatem
Stijlvol


Luxe van een eigen hotelkamer
Zelfstandig
Elke kamer een eigen pantry
Landelijk
Uitzicht vanaf perceel
Ontmoeten
Gezamenlijke keuken
Previous slide
Next slide
Foto's

Luxe hotelkamers

Elke kamer is voorzien van een comfortabele zorgboxspring. Deze is voorzien van een papegaai en op vele manieren verstelbaar, zelfs tot fautteuilstand. Verder hebben alle kamers televisie een eigen pantry met koelkast, magnetron,  waterkoker en koffie voorziening. 

Verpleging en verzorging

Dagelijks zijn de verpleegkundigen aanwezig om u te ondersteunen in uw zorgbehoefte. De zorg wordt geboden door Happyzorg. Zij hebben een wijkteam in Putten en houden kantoor bij het zorghotel. Elke kamer beschikt over een zorgoproepsysteem waar u doormiddel van een knop om de pols of hals een oproep kunt maken naar de verpleegkundige van dienst.

Een klein team

Gasthuis Sanitatem is een particulier initiatief van Annelise en Bram Heuveling. Zij wonen bij het zorghotel en combineren zorg voor het gezin met zorg voor de gasten. Door hun verpleegkundige achtergrond en jaren ervaring in wijkverpleging en managementfuncties ben u bij hen in goede handen.

Het team bestaat verder uit een verzorgende, een verpleegkundige, een collega in de huishouding en enkele vrijwilligers. Ook zoeken wij nog uitbreiding van ons team wijkverpleging en gastheren/vrouwen die helpen bij koken en een stuk gezelligheid voor onze gasten.

Ervaringen

Onze gasten vertellen

Tijdens mijn verblijf van 3 weken bij Annelise en Bram in het zorghotel ben ik weer goed op krachten gekomen. Het was fijn dat zij zo dichtbij waren en ik heb genoten van hun kinderen die ik vaak buiten zag spelen
Mw. Kooijman
Zeist
Omdat mijn kinderen op vakantie gingen ben ik een tijdje in het zorghotel geweest. Bram en Annelise mogen trots zijn op zo'n mooie plek en op de puike zorg die ik van hun heb ontvangen.
mw. Duinen
Ermelo
Toen ik zondagavond belde voor mijn vader hebben zij mij direct vriendelijk ontvangen en heb ik mijn vader de volgende dag gebracht. Nu hij hier geweest is wil hij nooit meer naar een ander logeeradres.
Elout Koning
Ede
Telefoon

(0341) 745 530

Adres

Stationsstraat 60-1, 3881AE, Putten

Email

info@sanitatem.nl