Kwaliteit van zorg

Gasthuis Sanitatem is een kleinschalig particulier zorghotel. Het wordt  gerund door twee ervaren wijkverpleegkundigen. Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel bij Sanitatem. 

overview zorghotel Sanitatem
Professionele hulpverlening

Bevoegd en bekwaam

De verpleegkundige zorg wordt geboden door Happy Zorg. De initiatiefnemers van Gasthuis Sanitatem zijn ook onderdeel van Happy Zorg – Wijkteam Putten. Annelise als Wijkverpleegkundige, zij is niv 6 opgeleid HBO verpleegkundige aanvullend opgeleid in het zelfstandig indiceren. Bram is niv 5 opgeleid HBO verpleegkundige. Beide zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister van V&VN. Ook hebben zij beide een KIWA certificaat voor zelfstandige in de zorg. Kiwa ziet toe op het up to date houden van de kwaliteit en opleiding van de individuele professional. Onderdeel van KIWA certificering is inschrijving bij een klachten en geschillencommissie. Zowel Annelise als Bram zijn hierbij aangesloten.

Organisatie en bevoegdheden

Klachten of tips?

Wij hopen dat u het bij ons goed heeft. Dat u goede zorg ontvangt en dat u bij ons gezien en gehoord bent. Als dat zo is horen we dat natuurlijk graag. Als het verblijf niet aan uw verwachtingen voldoet horen wij dit ook graag. Wij zullen kijken wat wij kunnen doen om u tegemoet te komen. En nemen uw klacht of tips graag mee voor toekomstige gasten. Mocht u uw klacht bij ons niet naar tevredenheid kunnen uiten kunt u deze indienen bij de onafhankelijke geschillencommissie waarbij wij zijn aangesloten. 

Transparante bedrijfsvoering

Wie is waarvan?

Gasthuis Sanitatem is een Vennootschap onder Firma ingeschreven onder KVK 7855 6015. Annelise en Bram zijn de enige vennoten. Gasthuis Sanitatem staat ook ingeschreven als zorgaanbieder onder de AGB code 41789538. Gasthuis Sanitatem is een particulier initiatief en is gevestigd bij de woning van Annelise en Bram. De medewerkers zijn in dienst van het gasthuis. 

Telefoon

(0341) 745 530

Adres

Stationsstraat 60-1, 3881AE, Putten

Email

info@sanitatem.nl