Gasthuis Sanitatem

Gasthuis Sanitatem is een kleinschalig particulier zorghotel. Het wordt  gerund door twee ervaren wijkverpleegkundigen. in deze pagina vindt u meer over de organisatie en Sanitatem als werkgever. 

overview zorghotel Sanitatem
Over ons

Wij zijn Annelise en Bram Heuveling en wij zijn de initiatiefnemers van Gasthuis Sanitatem. Wij hebben beide gewerkt bij Leger des Heils en hebben daar geleerd en ervaren dat een warme en veilige omgeving niet vanzelfsprekend is. 

Wanneer mensen moeten herstellen is niet alleen goede zorg maar ook een welkome en veilige omgeving belangrijk en draagt bij aan herstel. Na jaren te hebben gewerkt als verpleegkundigen in de randen van de maatschappij beseften wij dat wij het bijzonder goed hebben. Van dat goede dat wij hebben mogen ontvangen willen wij graag anderen laten meedelen. We beseffen dat wij de ruimte bij ons huis en in ons leven kunnen inzetten om zo goede zorg te combineren met een stuk gezelligheid en gezien worden. Vanuit die droom zijn wij gestart met het ontwikkelen van een kleinschalige voorziening bij onze woning. En is sinds juni 2022 Gasthuis Sanitatem, ons Zorghotel een feit.

Onze waarden

Een verpleegkundige moet doen wat hij of zij pleegt te doen

Huiselijk

Gasthuis Sanitatem is kleinschalig. Met slechts vijf kamers en in het hart van Putten verblijft u niet in een instelling maar in een gezellige voorziening. kinderen spelen op straat, bezoek is altijd welkom en koffie en thee zijn inclusief.

Luxe

U verblijft in een luxe appartement voorzien van alle gemakken van een hotelkamer. U kunt door omstandigheden even niet thuis zijn, dan mag u zich even in de watten laten leggen in een mooie kamer en heerlijk bed.

Zelfstandig

Uw leeft zelfstandig en met een klein beetje hulp houdt u dat zo lang mogelijk vol. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer en een eigen terras. u krijgt een sleutel van de deur en heeft toegang tot een eigen terras. Zo verblijft u zelfstandig in een eigen ruimte met zorg op afroep in de buurt.

Samen

Ondanks alle privacy en eigen voorzieningen bent u niet alleen. Wij ontmoeten u graag in de centrale ruimte waar gekookt wordt, waar gezelligheid is en waar u anderen ontmoeten kunt. 

Zorg en verblijf bij u in de regio

Sanitatem is een betrokken werkgever en houdt vast aan een kleinschalig team. De medewerkers zijn betrokken bij de organisatie en met elkaar tillen we die naar een hoger plan

Naast het zorghotel heeft Sanitatem ook wijkverpleging. De zorg in het hotel wordt geboden door Happyzorg Wijkteam Putten. zij houden kantoor bij het Gasthuis en bieden zorg in het hotel en de regio Putten – Ermelo

Zowel in de Wijk als in het zorghotel is kwaliteit van zorg een belangrijke waarde. Wij doen ons uiterste best het goede te doen en de zorg van kwaliteit te laten zijn. als u niet tevreden bent horen wij dit graag zo snel mogelijk.

Sanitatem zowel het gasthuis als wijkverpleging kunnen meer mensen helpen als wij meer collega’s mogen verwelkomen. wij hebben diverse vacatures beschikbaar. 

Telefoon

(0341) 745 530

Adres

Stationsstraat 60-1, 3881AE, Putten

Email

info@sanitatem.nl