Tarieven en diensten

Gasthuis Sanitatem is het eerste zorghotel in Putten. Wij hebben sinds de opening al veel mensen mogen rondleiden, mogen vertellen en ook mogen ontvangen. een aantal vragen krijgen wij regelmatig. en die hebben wij voor u opgesomd. Als o nog andere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina en of een vrijblijvende offerte aanvragen via reserveren 

overview zorghotel Sanitatem

Welke zorg kan ik krijgen?

Gasthuis Sanitatem biedt in samenwerking met HappyZorg verpleging en verzorging aan thuiswonenden volwassenen met een lichte tot gemiddelde zorgvraag in Putten en omstreken.

Daarnaast biedt Gasthuis Sanitatem met hetzelfde wijkteam van HappyZorg verpleging en verzorging tijdens uw verblijf in één van de zorgappartementen. Hier kunt u tijdelijk terecht, bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis waar u verbleef voor een behandeling, of ter overbrugging tijdens uitval van uw mantelzorger. We bieden verpleging bij gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld wonden. We bieden verzorging zoals bijvoorbeeld hulp bij de lichamelijke verzorging. We bieden begeleiding zoals bijvoorbeeld nodig kan zijn bij medicatie gebruik. Ook bieden we hulp bij het aanvragen van andere zorgspecialismen zoals fysiotherapie of ergotherapie. Indien complexere zorg nodig is, kunnen wij met u helpen deze zorg te organiseren. ook kunnen wij in de meeste gevallen aansluitend aan uw verblijf de zorg thuis voorzetten met ons wijkteam. Wijkverpleging valt onder eerstelijnszorg, u hebt daarom geen verwijzing nodig om in ons Gasthuis zorg te kunnen ontvangen. 

Wanneer kom ik niet in aanmerking?

Gasten kunnen bij Gasthuis Sanitatem verpleging en verzorging ontvangen op basis van wijkverpleging. Dat houdt in dat u, zoals u thuis wijkverpleging zou ontvangen, deze zorg in het Gasthuis ontvangt van ons. Gasthuis Sanitatem kan niet voorzien in het bieden van 24-uurszorg of complexe zorg zoals bijvoorbeeld langdurige infuustherapie. ’s Nachts moet sprake zijn van een voldoende zelfredzaamheid. Er is geen actieve nachtdienst. In noodsituaties is er wel een verpleegkundige bereikbaar.

Is er bezoek mogelijk?

Bezoek is altijd welkom in Gasthuis Sanitatem wij hebben onze deuren geopend tussen 8:00 en 21:00. Bezoekers hoeven zich niet bij ons te melden. Wij gaan ervan uit dat onze gast zelf hun bezoek coördineert. Waneer bezoek mee wil eten kan dit in overleg. Hieraan is een vergoeding verbonden en moeten wij tijdig weten. Ook is het in overleg mogelijk dat uw partner of kinderen bij u overnacht. We plaatsen dan een vouwbed op uw kamer. Voor overnachting en ontbijt worden kosten in rekening gebracht.

Wat kost verblijf?

Gasthuis Sanitatem is een particuliere instelling, u betaalt de kosten voor verblijf zelf. De kosten voor verblijf vind u hier. de kosten voor zorg worden door ons rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekering op basis van wijkverpleging. De prijs voor een kamer per nacht is daarmee de prijs die u in totaal betaald en geen verassingen achteraf. voor de prijzen kunt u terecht op de pagina tarieven en diensten.

voor een vrijblijvende offerte kunt u uw aanvraag indienen op de pagina beschikbaarheid en reserveren.

Wat kost verpleging en verzorging?

De zorg die u ontvangt wordt volledig vergoed door uw basis zorgverzekering. Wanneer u een indicatie binnen de wet langdurige zorg heeft, wordt verpleging en verzorging daaruit vergoed. dit regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar of zorgkantoor. Wanneer uw een PGB heeft dient uw zelf uw zorg in te kopen en te organiseren. Ook in dat geval kunt u bij ons verpleging en verzorging ontvangen. Het is zeer verstandig om vooraf met ons af te stemmen welke zorg u nodig heeft en of de kosten daarvan in uw PGB budget past om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen. Ook als u niet verzekerd bent in de basisverzekering kunt u bij ons verblijven dan brengen wij de kosten voor zorg vooraf met u in kaart en achteraf bij u in rekening of basis van een uurtarief voor verpleging en voor verzorging. 

Wat is bij de kamerprijs inbegrepen?

  • Ontbijt en lunch. Voor het diner wordt aparte vergoeding gevraagd.
  • koffie en thee op uw kamer en in de centrale ruimte
  • Handdoeken en beddengoed
  • Schoonmaak van uw kamer gedurende uw verblijf

Heeft u nu een kamer beschikbaar?

De actuele beschikbaarheid is te zien in onze agenda, u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw aanvraag en de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen ook reserveringen aan voor een langere periode.

Kan ik mijn verblijf verlengen?

Waneer uw herstel langer duurt dan verwacht of waneer u graag nog een tijdje langer blijft is dit meestal mogelijk. Wanneer wij volgeboekt zijn en uw kamer al gereserveerd is lukt dit helaas niet. U kunt hier de actuele beschikbaarheid zien.

Mag mijn huisdier mee?

In verband met de hygiëne in het gasthuis en allergieën van andere gasten zijn huisdieren niet toegestaan. Officiële hulphonden uitgezonderd.

Telefoon

(0341) 745 530

Adres

Stationsstraat 60-1, 3881AE, Putten

Email

info@sanitatem.nl