Reserveringsvoorwaarden

Wanneer wij uw ondertekende aanmeldformulier hebben ontvangen, plannen we de reservering. Hiervan ontvangt u per e-mail een bevestiging. Middels ondertekening bevestigt u de formulieren naar waarheid te hebben ingevuld en op de hoogte te zijn van de voorwaarden voor verblijf. Het ondertekende aanmeldformulier geldt als verblijfsovereenkomst gedurende uw verblijf in Gasthuis Sanitatem.

Een reservering verloopt via het aanmeldformulier of via telefonisch contact en kan aangevraagd worden voor een verblijf van minimaal drie nachten.


Annuleringsvoorwaarden

Het annuleren of wijzigen van de reservering is mogelijk en dient schriftelijk (bij voorkeur digitaal) te worden ingediend. Indien u de reservering wilt annuleren kan dit kosteloos tot 14 dagen voor de dag van aankomst. Indien later zijn de annuleringskosten de kosten van drie nachten.

Indien er vanwege medische redenen een wijziging optreedt in de dag van aankomst vragen we u ons uiterlijk 24 uur voor de dag van aankomst telefonisch of digitaal op de hoogte te brengen van de wijziging. Indien later wordt de opnamedag in rekening gebracht.


Betalingsvoorwaarden

De kosten voor verblijf vindt u hier (link volgt) en worden bekend gemaakt in uw reserveringsbevestiging. De gast is verantwoordelijk voor de betaling van de kosten inzake verblijf. De zorgkosten worden rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Betaling van de kosten inzake verblijf dient te worden voldaan binnen zeven dagen na het verlaten van het Gasthuis.