Een verblijf in Gasthuis Sanitatem is erop gericht u in een gastvrije en aangename omgeving de zorg te bieden die u op dat moment nodig hebt. De gastheer en gastvrouw van Gasthuis Sanitatem hebben aandacht voor uw herstel en bieden nazorg, verpleging en verzorging met oog voor uw eigen kunnen. De zorg wordt geboden zoals wijkverpleging deze biedt. Daarnaast bieden wij een veilig en comfortabel verblijf met extra zorgservices.

Gasten zijn van harte welkom om te verblijven als bijvoorbeeld de mantelzorger uitvalt, of om verder te herstellen als het herstel na een ziekenhuisopname nog onvoldoende is om zelfstandig thuis te wonen.

Vakantie met zorg

Nabij het bos, de hei en de verdere pracht op de Veluwe gelegen, biedt Gasthuis Sanitatem ook een heerlijke plek om vakantie te houden, speciaal voor gasten die afhankelijk zijn van zorg. U bent even weg uit uw eigen omgeving maar kunt wel de nodige zorg ontvangen.

Ook is het mogelijk bij ons te verblijven wanneer uw mantelzorger tijdelijk de zorg niet kan bieden. 

Appartementen

De accomodatie biedt vijf comfortabele appartementen en een gezamenlijke eet- en woonkamer welke door elke gast vrij te gebruiken is. De kamers, gelegen op de begane grond, voldoen aan de kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg en zijn luxe ingericht. Comfortabel meubilair, eigen badkamer, een kitchenette, moderne media en een zorgbed van topklasse zijn aanwezig. De badkamer is voorzien van aanpassingen zoals een douchestoel en handgrepen. Elke kamer heeft een eigen terras.

Services

Naast de verpleegkundige zorg biedt Gasthuis Sanitatem services die inbegrepen zijn bij het dagtarief van het appartement. Dagelijks worden gasten voorzien van ontbijt en lunch waarbij rekening gehouden wordt met dieetwensen. Voor het diner wordt een bedrag in rekening gebracht. Voor bezoek is het mogelijk om mee te eten. Door betrokken vrijwilligers wordt regelmatig gekookt in de gezamenlijke eet- en woonkamer.

U kunt indien gewenst gebruik maken van de wasservice binnen Sanitatem. Linnengoed en huishouding is bij het dagtarief inbegrepen.

Parkeren is mogelijk voor de deur.

Het gebruiken van persoonsalarmering is mogelijk.

De verpleegkundige zorg wordt door uw zorgverzekeraar 100% vergoed. Alle extra services zijn inbegrepen bij het dagtarief. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk om via een aanvullende verzekering een deel van het verblijf vergoed te krijgen. Vraag hiernaar bij uw zorgverzekeraar.