Gasthuis Sanitatem

Dit voorjaar zijn wij gestart met de bouw van onze zorgappartementen. Eind 2021 hopen wij Gasthuis Sanitatem te kunnen openen!

Volg onze website om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Voor aanmeldingen, inschrijvingen of bestuurlijke zaken, neem contact met ons op via info@sanitatem.nl

Gasthuis Sanitatem

Tijdelijk herstellen in Gasthuis Sanitatem  

Welkom!

Gasthuis Sanitatem is een kleinschalige en huiselijke zorgaccommodatie voor gasten die vanwege gezondheidsproblemen tijdelijk niet thuis kunnen verblijven. In combinatie met verblijf wordt in samenwerking met HappyNurse Thuiszorg dagelijks zorg geboden door ervaren wijkverpleegkundigen; gastheer en gastvrouw van Gasthuis Sanitatem.

Gelegen op de Veluwe biedt Gasthuis Sanitatem in een gastvrije sfeer professionele zorg, door geschoolde en gekwalificeerde verpleegkundigen. De intentie is gasten tijdelijk zorg met verblijf te bieden als overbrugging in een periode van herstel, waarin gasten voldoende zelfredzaam worden om weer zelfstandig thuis te kunnen gaan wonen.

De appartementen zijn comfortabel ingericht inclusief badkamer, kitchenette, diverse media en terras waarbij alle benodigdheden en aanpassingen voor minder validen toegepast zijn.

Wilt u meer weten over een verblijf in ons Gasthuis? Klik hier voor informatie over beschikbaarheid en tarieven. De zorgkosten worden volledig vergoed door uw zorgverzekering. Voor het verblijf geldt een dagtarief.

Gasthuis Sanitatem is het initiatief van gastheer Bram Heuveling en gastvrouw Annelise Heuveling, beide opgeleid als hbo verpleegkundigen met ruime ervaring in de wijkverpleegkundige zorg. Zij wonen bij de accommodatie en leveren de zorg zoveel als mogelijk zelf.

Gedurende 2021 wordt het Gasthuis gerealiseerd.